top of page

Урбан "Савєльєв", Владислав Сергійович - каліспере, камрад!


Владос Урбан, перший мукбанг блогер в рунеті (вигадав широковживаний нині термін "обжор"), творець і ідейний натхненник руху "Єбаторія", встав на шлях вдосконалення...


Понад 4 роки тому своїми силами, знайшовши відмінного юриста, мігрував до Греції. Наш герой, насолоджуючись новим життям повністю без алкоголю вже понад 3-х років, повернув в правильне русло. Багатьма шанувальниками вважається самим чесним і щирим, доброзичливим, а також максимально відвертим блогером, який не боїться говорити правду. Хто хоче скупатися в Егейському морі, прогулятися по узбережжю, познайомитися з культурою цієї прекрасної країни, послухати цікаві розповіді про її історію, пам'ятниках архітектури, дізнатися гастрономічні уподобання греків - вам сюди: https://www.youtube.com/c/vladbmw530


Останнім часом Владос активізувався в генерації нового контенту. Пробує себе в різних ролях, в тому числі і травесті-шоу. Стабільно випускає води з комп'ютерних ігор, знімає тіктокі, веде інстаграм, де ділиться влогами про самостійне життя, його труднощі, а також робить гарні відео з морем і заходами. Назагал Владос в цій іпостасі не новачок - він вже понад 10 років як відеоблогер і 6 років стрімер.


Серйозно зайнявся особистим життям. Активно тривають пошуки дружини. Владу відповідають, але доводиться фільтрувати відповіді, так як більша частина тих, хто відповіли, йому не до вподоби. Він романтик, а більшість хто відповіли йому - меркантильні особи, які розглядають його тільки в якості грошового мішка і можливості для переїзду в ЄС. Через підступи заздрісних злостивців, на жаль, Владу стали відповідати з неприхованим негативом. Благо таких людей меншість.


Вивчає грецьку мову. Примітно, що крім грецької і російської, Влад володіє англійською мовою на рівні advance.


Стежить за зовнішнім виглядом і здоров'ям. В даний момент чекає замовлену раніше бігову доріжку, щоб продовжити зовнішні перетворення і схуднення.


Займається добрими справами, підгодовуючи кішок, собак і скидаючи гроші в дитячі будинки. На поточний день переказав понад 40 тисяч рублів і не збирається цим обмежуватися.


Чітко йде до мети ваги < 100кг, скидаючи по 5 кг за тиждень, а значить за умовами реаліті шоу - "Погоня за мільйоном" - Влад без п'яти хвилин мільйонер. Нагадаю, що спонсорам цього шоу є Лудожоп, який особисто обіцяв 1 мільйон рублів нашому протагоністу в разі схуднення (на момент написання цього посту Владос важить коло 160 кг.).


Але не все так гладко ... Навесні 2020-го року з'явилась організація народних месників "СеоГірос", цілі якої - дискредитація сабжа, підрив його стрімерскої діяльності та скорочення його доходів. Це найлютіші вороги Владоса, яких він називає просто - "фанатики, сектанти і злочинці".


<< цей абсолютно хибний Позитивчик, що цільово вводить в оману шановного читача, зреферовано за дописами двачерів на борді Фагготрія >>

80 переглядів
bottom of page