top of page

Україна - не полігон!

Захід готовий підтримувати Україну роками у війні з росією, — прем'єр Британії Ріші Сунак.

Нехай Британія повоює роками з росією. Якщо хоче. Сунак побуде Верховним Головнокомандувачем роками. Подивимося, що скажуть йому на це англійці! Це по- перше. По- друге, не увесь Захід так думає. За усіх нехай не розписується. Роками не витримає потенціал нашої держави. Допомога потрібна вже! Сьогодні!

По- третє. Україні треба перемагати і завершувати цю війну догововором про мир з серйозними безпековими гарантіями від держав НАТО! А то зробили полігон з нашої країни! Скільки людей полягло… Розмови про членство в НАТО і ЄС на теперішній час утопія від влади. Нам ще багато крокувати до їх стандартів! І про це явно і прямо говорять на Заході нашій владі, яка робить вигляд , що не чує. Разом з тим, нам сьогодні пропонується розглянути реальні умови співпраці, насамперед, від НАТО і їх треба брати в роботу. Реально оцінювати свої позиції, а не ловити журавлів в небі, замість синиці в руках! І працювати , наполегливо і прагматично працювати. Якщо ж не беруть, то тоді маємо мати вихід інший.

Віримо і підтримуємо ЗСУ! Залужний і усі наші військові мають виграти контрнаступ! Дати поштовх для наступних, якщо за раз не вдасться. Але ж партнери мають усе зробити для озброєння контрнаступальних дій. І це основа для подальших дій для встановлення стабільного і гарантованого миру! У русских уже зад почав підгорати декілька днів як…

Крім того, питання внутрішнього фронту. Майбутньої України! Приклад так званого реформування судової системи, обнулив усе , що намагалися пропхати у цій сфері. Верховний Суд після останніх подій - не лігитимнмй. Хіба ж не зрозуміло, що зараз навʼязується знову процеси бутафорії , замість реальних процесів відродження ефективного судочинства в Україні. Увесь склад Пленуму несе відповідальність за те, що сталося з Князєвим і не тільки. Люди , які його просували, підтримували , голосували за нього знову хочуть зайти на нове коло вже самі. Здавши свого дружка першими. І мова тут не про збереження і відновлення авторитету інституції , а про збереження виключне себе. Гидко і смішно. Це все також бачуть західні партнери! І не тільки бачуть, розуміють , що цьому усьому гріш ціна в базарний день. Хоча і ходять плітки, що посольство США спускає на гальма цю ситуацію. Усім зрозуміло, що в судовій владі потрібне логічне і прагматичне перезавантаження!

І так усюди… у всіх сферах! До прикладу, освіта . Кабмін ухвалив рішення, що так би мовити вчений може відмовитися від своєї дисертації . Рішення ухвалене під нового міністра освіти, у дисертації якого, як подейкують, 80 відсотків плагіату … Для вченого світу це повний нонсенс! Це соромище. І тут би визнати кадрову помилку , не та кандидатура, нехай йде з посади міністра, так ні! Далі роблять дурниці , руйнуючи все і в науці , і в освіті …. Це лише декілька прикладів останіх днів! Але як же образливо за державу! Так далі не можна.


1 перегляд
bottom of page