top of page

Путін: наприкінці шляху?

Чим більше з'являється спростування, які намагаються нас запевнити в тому, що президент РФ Володимир Путін перебуває у здоровому здоров'ї, тим більше сумнівів це викликає.


Проте інформація, яку мені вдалося отримати зі своїх московських джерел, схоже, проливає певне світло на цю дивну ситуацію.


Отже, згідно з джерелами, у Москві терміново мобілізовано один із корпусів Центру Блохіна (хто не в курсі – це Національний медичний дослідницький центр онкології ім. Н. Н. Блохіна, що спеціалізується на лікуванні онкологічних захворювань, найбільший центр у РФ – М.К. .). Тут чекають «вінценосного пацієнта» на процедуру, яка називається – парацентез або пункція черевної порожнини.


Як стверджують ті ж джерела, у Путіна діагностовано рак підшлункової залози - злоякісна агресивна пухлина, для якої характерно неконтрольоване розростання залізистих та епітеліальних тканин у вивідних протоках органу. Причому швидше за все хвороба прогресує настільки, що операція якщо і продовжить життя, то ненадовго. На думку джерел, йдеться максимум про 3-4 місяці.


Ті ж джерела кажуть, що в Кремлі підготувалися до такого розвитку подій, і не виключено, що у разі смерті країну очолить спеціальна Держрада. Передбачається, що цей орган – як перехідний – керуватиме Росією невизначений час, щоб намагатися хоча б мінімізувати збитки, завдані протистоянням з Україною. Війна, безумовно, буде припинена, війська виведені, і Держрада спробує «здати назад», вдавшись до певних послаблень.

4 перегляди
bottom of page